87. Plötsligt händer det…

En kvinnlig hand skriver på ett avtal.

Plötsligt händer det brukar det ju heta. Och faktiskt så är det just så. Ibland dyker det oväntade tillfället upp när man får möjligheten att svänga in på en autobahn från att ha skumpat omkring på en liten grusväg i skogen. Precis så känns det just nu. Jag har helt enkelt fått ett erbjudande, som jag inte kan motstå. Ett erbjudande jag aldrig hade föreställt mig att jag skulle få när jag startade den här bloggen för snart ett år sedan.

Skönt att skumpa omkring

Nu tycker jag i och för sig att det har varit ganska mysigt att skumpa omkring här på grusvägen i skogen. Och på vägen har jag fått förmånen att möta många härliga och intressanta människor som delat med sig av sina erfarenheter och sina liv. Det känns nästan lite skrämmande att ge sig ut på en stor motorväg där trafiken lär vara mer intensiv och snabbare och allt kommer bli mycket större. Och att bloggen dessutom kommer få mer exponering. Risken är väl kanske att man dras med i tempot. Men det känns viktigt för mig att jag ska kunna fortsätta i min egen takt och fortfarande ta inspiration och intryck av de medresenärer som jag möter längs vägen.

Samma blogg, men nya förutsättningar

Vad är det egentligen jag pratar om? Ja det kommer ni nog bli varse inom en ganska snar framtid. Allt är väl kanske inte 100% klart än. Men i helgen skrev jag på ett avtal som kommer att innebära en del förändringar för den här bloggen. Jag kommer såklart blogga vidare i samma stil som hittills. Men förutsättningarna för bloggen och mig kommer att förändras. Förändras på ett sätt som gör att ni kan vara säkra på att bloggen kommer att leva vidare under en längre tid framöver.

Släpps in i finrummet

Jag ser väldigt mycket fram emot fortsättningen, samtidigt som det också skrämmer lite. Här kommer vardagliga jag med mitt “snuskiga” sinne att släppas in i finrummet. Inte med några påtvingade förhållningsregler, utan med uppmaningen att fortsätta vara mig själv. Precis som jag är. Hur ska det gå? Hur ska lilla jag klara mig ute på stora autobahn? 🙂

Relaterade blogginlägg

42. Sexbloggar och andra sajter som inspirerar Det finns en hel del sexbloggar och sexsajter i varierande former. Men det som jag skulle vilja lyfta fram lite extra är de svenska sexbloggar och sex...
12. En mamma är inte en nunna Det känns som om mammarollen, i många sammanhang, har en nunneliknande stämpel. Jag tycker det är tråkigt och det väcker en massa tankar hos mig om va...
82. Efter 10 månaders bloggande om sex De senaste 10 månaderna av mitt liv har jag mer eller mindre dagligen levt med mitt bloggande. Att blogga, och i mitt fall om det mest intima i livet,...
80. Tillfälliga avbrott i sexmaskineriet En förutsättning för att sex ska fungera och bli bra är ju upphetsningen. Tänder man inte så är det kört. Så enkelt är det. Och det är ju klart att de...
73. Hemligheter för oss samman Fasen vad upphetsande det är att dela "snuskiga" hemligheter med sin andra hälft. Att låta receptionisten på hotellet undra varför man ber att få med ...

60 reaktioner på ”87. Plötsligt händer det…

 1. Jaha, vad roligt – hoppas vi! Vi har ju fått ett och annat erbjudande under åren, men ingen direkt autobahn, tror jag. Jag har hursomhelst inte nappat, för jag har känt att det kan bli krav på att skriva oftare, eller att ha en massa reklam på sidan, osv. Det enda vi gjort är att testa leksaker. Jaha, som sagt, spännande. JA, de kan ju inte välja någon bättre bloggare, skulle jag vilja påstå. 🙂

  1. Tack Hasse, vad snällt skrivet!!
   Inte några jobbiga krav men reklam blir det ju..
   Jag vet ju inte hur detta blir alls men det är bara att testa och se. Tror det kan bli mycket bra t o m 😊

 2. Grattis till ‘vinsten’!
  Du är så värd en rejäl framgång.
  Tror jag talar för många här.

  Fortsätt som du gör- dela i stort och smått till mångas glädje.

 3. Jag har älskat att följa din färd längs grusvägen, men är övertygad om att du kommer att göra dig lika bra på autobahn. Speciellt när du får göra det på ditt eget unika och personliga sätt som gör att jag som läsare känner mig som en del av ditt projekt. Och sen är det ju kul med förändring och nya utmaningar! Stort grattis, framförallt till dig men också till den som förstått att headhunta dig till sitt team 😊

  1. Tack T för jättefina ord!!
   Så kul att du uppskattar min blogg. Ibland kan en grusväg vara ganska charmigt men autobahn är ju väldigt spännande och givande på sitt sätt. Allt har sin tid heter det ju så fint. Man vet ju sällan vilka vägar man hamnar på genom livet 😉

 4. Men superstort grattis!!!😄 Så spännande!!! Vad det nu än är som ska hända så är jag övertygad om att du kommer klara dig finemang! Du har ju tränat med din blogg i ett år, och det måste vara fantastiskt att få göra något som går ut på att vara dig själv!😄

  1. Jo det har du rätt i och det får jag ju vara. Skönt att ingen bett mig vara någon annan 😉 För då är det lätt att tappa sig själv och det man brinner för.

 5. Åh vad spännande! Vad roligt och grattis till framsteget för bloggen! Det är ju underbart att du får chansen att utveckla detta och göra någonting mer med det här. Jag önskar dig all lycka till. Det kommer gå jätte bra! 😍😍 // Petra Elisabeth

 6. Grattis vad roligt för dig! 😀 Vad det än är så hoppas jag att det blir precis som du vill. För fler såna bloggar som du driver behövs verkligen och allt som är bra förtjänar du och din blogg!

 7. Vad härligt med överraskningar på det sättet. Håller tummarna för dig att de går vägen och att det är “din” grej. Hoppas det ger klirr i kassan

 8. Grattis 😊
  Egentligen skulle jag gratta de som du fått erbjudandet ifrån, för det är nog de, som är de allra största vinnarna ☺️
  Att få en sådan bra bloggare på kroken är inte illa.
  Se till att du styr allt bara 😉. De ska inte styra dig.

  1. Tack Celine för de fina orden ☺️❣️
   Känslan av att man sitter vid ratten själv är viktig, helt klart. Så här långt känns det bra… 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *