Vem är Liw?

Jag kallar min blogg Liws lust för att jag vill sprida och berätta min egen historia kring sex och lust. Jag vill kunna dela med mig av alla förbjudna, eggande, sexiga och ibland lite generade historier och tankar.

Jag är en trebarnsmamma som levt i 42 år. Jag är gift och lever med min käre make och våra 3 barn (2 flickor och en pojke) och en hund.

Vi bor i en villa i ett vanligt bostadsområde med grannar runtomkring. Jag är utbildad och trivs bra med mitt yrkesval. Men jag har alltid dragits åt sex-snack hållet och då och då funderat på om sexolog kunnat vara mitt drömyrke.

Så att skriva om sex och min resa i det ämnet är fantastiskt roligt och utvecklande för mig.

Jag har både en gåva men samtidigt en brist i att jag säger lite för mycket ibland. Jag har svårt att vara neutral om någon frågar mig om något privat. På senare år har jag hållit igen denna ibland pinsamma ärligheten hos mig själv vad gäller intima detaljer. I ett sånt här forum får jag ju dock leva ut denna sida hos mig själv igen vilket känns så kittlande. För att kunna göra detta fullt ut behåller jag min identitet hemlig.

Jag lever ett ytterst normalt liv, lämnar på dagis, åker till jobbet och jag njuter av att somna i soffan titt som tätt. I mig lever dock ett litet vilddjur, som jag tror finns i var och varannan kvinna om man bara trycker på rätt knappar. Hos mig finns en passion för sex, att prata om det, skriva om det och såklart att utöva, experimentera och utmana ämnet i praktiken.

7 reaktioner på ”Vem är Liw?

  1. Jag skulle dock inte använda solkräm som onanikräm. Lägg istället en liten slant på något som faktiskt är avsett för att använda vid onani. 😉

 1. Det var ju otroligt kul att hamna på din sida för man känner igen sig i otroligt mycket men från en killes håll. Fortsätt med detta.

  Och jag hitta ju denna genom insta.

  1. Tack! Det var roligt att höra. Kul att du känner igen dig från en mans perspektiv. Min man bidrar ju med sina synvinklar då och då…
   Min önskan är ju att locka både män och kvinnor till bloggen 😉

 2. En fråga.
  Jag prenumerera på din blogg men får upp ”Följ gärna min blogg” då jag är inne på äldre trådar v
  Finns det någon funktion att ta bort det svarsalternativet

  1. Bra fråga. 🙂 Jag tror att det är så att den bara ska dyka upp en gång per session och max 3 gånger så länge den känner igen att man varit på sidan förut. Ska se om jag kan ändra till några andra bättre inställningar. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *