44. Mina nakna fötter – en udda källa till njutning

Liws nakna fötter

Alla har vi nog extra känsliga delar på kroppen. För mig är det fötterna. Äckligt illaluktande fötter är såklart inget som tilltalar mig. Men mina fötter är viktiga för mig och jag skulle ha svårt att leva med någon som ansåg fötter vara obehagliga. I synnerhet mina fötter då.

Näst efter orgasm

Min man kliar mig på fötterna var och varannan dag. Det är det näst bästa efter orgasm för mig, när det gäller beröring och njutning. Som tur är verkar min man gilla fossingar, i alla fall mina. Jag har flera i min släkt som har en hel del fotsvett, vilket jag är glad att slippa. Ingen kan ju såklart rå för om man har detta, men jag skulle lida om jag hade det då jag vill ha min man nära mina fötter….ofta. Jag blir så väldigt avslappnad och trygg i hela kroppen vid beröring av mina fötter. Det leder också ofta till en härlig fysisk närhet med min man. Kombinationen av detta gör att det stimulerar till att ha sex.

Suga på tårna

Första gången min man tog min ena stortå i sin mun, i samband med att vi hade sex, gick en rysning genom hela min kropp av välbehag. Det var en mycket eggande och skön känsla. Kanske kan likställas med när någon kysser ens öra/öronsnibb. Inte hade jag tänkt på fötter som en del i sexakten, men jo det var ju faktiskt helt fantastiskt. Han gör det inte så ofta, men när det sker är det enormt skönt.

Inte alla som gillar fötter

I mitt tidigare långa förhållande ansåg mitt ex att klia fötter vara något jobbigt. Inte äckligt, men något jag fick göra gentjänster för att få. Som t ex att ta större delar av städning. Jag köpte det för jag njöt ju så mycket av denna behandling. Min make har dock aldrig sett det på samma sätt, utan här plockar han poäng. Han tycker det är mysigt att sitta ihop och prata medan han kliar. Om min man kliat mig väldigt ofta kan han ibland blinka och säga…kan du killa mig mellan benen nu. 😉

Har hittat min match

Att min man gillar att klia mina fötter betyder enormt mycket för mig. Kanske har ni något som er partner gör för er som betyder väldigt mycket. Något som ni liksom aldrig behöver tjata om, som de gör med glädje. Men som för er är en av de där pusselbitarna som gör att du känner att ni matchar. Jag kan snegla på andra par och undrar vad deras “fotklining” är. Om det finns något liknande hos dem.

Smeka mannen med fötterna

Det är inte ovanligt att jag smeker makens härlighet med en eller två fötter, vilket han verkar gilla som en del i förspel. Jag vet att det låter konstigt, men han går igång på det. Man har ju inte samma motorik med sina fötter, men detta fungerar faktiskt ganska bra. Ett stånd känns helt annorlunda när man smeker den med sina fötter. Det är värt att prova 😉

Fötter som erogena zoner

Jag tror ändå fötter och öron är de två känsligaste delarna på kroppen förutom könen och brösten. För mig är dock fötterna och öronen känsligare än mina bröst. Är det någonstans, förutom kring könet, som jag tror att dutta med ridspö har effekt på mig så är det på fötterna. Detta har vi dock inte testat.

Det är ju ganska vanligt att vara kittlig på fötterna, vilket jag också varit. Men att våga slappna av gör att man blir mindre kittlig och det kittliga jag ändå känner är som en tredjedels orgasm för mig. 😃

 

24 reaktioner på ”44. Mina nakna fötter – en udda källa till njutning

  1. Tack!
   Massage är ju ett bra alternativ om man är kittlig 😉 Fotmassage är skönt men det når helt andra höjder med att bli killad…enligt mig 🙂

 1. Det viktigaste tänker jag är inte vilken kroppsdel som är speciell. Utan att ens partner är medveten om det. Att den hittats utan ord. Att nyfikenheten för varandras kroppar och stimulansen i att se sin partner njuta finns. Dessutom så kan det ju förändras med tiden och då ännu viktigare att nyfikenheten fortsätter i relationen och i sexlivet. Men också att det finns beröring och omvårdnad som binder ihop varandra men inte alls kanske leder till sex.

  1. Ja för mig är det viktigt att min man kliar mig för att prata, mysa och komma nära. Men att jag sedan blir så avslappnad av det att det kan leda till sex 3 av 10 gånger är ett bra förspel för mig.
   Vilken kroppsdel det är spelar ingen roll, kan ju även vara flera eller ett större område. En del kanske vill få brösten smekta under sex tex. Det är väl det som är det speciella med att hitta en andra hälft, att utforska varandra 😉

 2. Har fotfobi , hatar mina egna fötter. Kan knappt titta på dem utan jag mår redigt dåligt 🙁 Försöker dock komma över det för att min sambo äslkar att bli masserad på fötterna..

  1. Så du har svårt för dina egna fötter också. Då är det fint att du ändå vill närma dig din sambos fötter. Komplimang till dig 😉

 3. Hej oj ja det var härligt att läsa om fötterna, jag har dålig känsel i mina fötter och på något sätt inser jag när jag läser att de är väldigt försummade. blir lite provocerad av att läsa men inte mer än att det väcker något liv djupt inne, tack.

  1. Lite delade känslor för dig då kan jag tro. Vad jobbigt att du har dålig känsel i dina fötter. Kan det vara så att du av den anledningen har närliggande områden som är mer känsliga istället? Händer vet jag en del är väldigt känsliga i eller insida lår…
   Vad trevligt att läsandet ändå väckte något djupt liv inne i dig 🙂

 4. Oj nä fy inte fötter haha.. Jag gillar INTE att nån rör mina fötter och jag gillar inte heller att röra nån annans fötter.. Jo mina barns små fossingar kanske.. Tänk så olika det kan vara.

 5. Fötter som känslig del av kroppen. Tror att alla har någon kroppsdel som är känslig och kanske till och med extra känslig. Det gäller att vara känslig (ha, ordlek) som partner och försöka förstå. Inte alltid helt lätt, bra om en har god kommunikation med sin partner då.

  1. Ja men absolut, kommunikation är ju så viktigt men det är ju även en fördel, som i mitt fall, att min man tycker fötter är ok att “gosa” med 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *