74. Love – Min man och stora kärlek

Min Love med alfapetbokstäver och ett hjärta

Ni kommer nu få veta lite om min man, Love. Min Love är ingen smörande charmör med ett säljande leende. Han har egentligen aldrig förstått hur läcker han är. 😉

Han accepterar alla mina konstiga egenheter. Ja ni vet saker som de flesta har mer eller mindre av, och som man lätt kan få en pik för. De finns här och där, ens pinsamheter och svagheter. Men han förstorar aldrig mina. Om jag inte trampar helt fel och är helt ute och cyklar. Då styr han om mig med bestämdhet och kan då vara väldigt tydlig.

Min Love älskar sex

Han gillar verkligen sex, Love. Inte för att han nödvändigtvis vill ha sex varje morgon och varje kväll. Men han gillar alltid när jag är kåt och visar det för honom. Det kan aldrig bli för mycket av den varan. Inget skulle anses vara slampigt i negativ bemärkelse. Och vad han verkligen går i gång på är att se mig njuta.

Älskar mig uppklädd eller naken

Han går verkligen igång på att jag klär mig snyggt och gärna stiligt sexigt och med snygga skor. Det behöver inte vara obekväma högklackade skor, men gärna snygga skor. De bär upp hela outfiten tycker han. Däremot bryr han sig inte om underkläder utan gillar mig naturell. Samtidigt så är det han som fått mig att upptäcka hur härligt det kan vara med kroppsstrumpor. Det passar mig väldigt bra då jag aldrig riktigt gillat vanliga underkläder som raffset då de spänner och ger värk i ryggen. En kroppsstrumpa däremot sitter aldrig fel. 🙂

Låter mig vara mig själv

Min man har öppnat mina ögon för väldigt många saker. Att man inte är det minsta konstig för att man har kåta drömmar om udda saker…eller i kontrast till det också är barnsligt glad i hångelscener på Youtube. Det är heller inget konstigt om jag ber om en egen onanistund i duschen trots att han är hemma. Eller att jag ber honom ta med ungarna på utflykt en stund för att jag ska få en stunds egentid.

Älskar mina avsugningar

Han älskar när jag suger av honom. Då känner han sig verkligen älskad och bekräftad. Det är bästa sättet för mig att visa att jag älskar honom tror jag. Att komma vid en avsugning betyder väldigt mycket för honom. Han hade aldrig kommit vid en avsugning innan vi träffades. Att jag lyckades hade inte med min teknik att göra. Mer om att han behövde känna att den som gjorde det verkligen uppskattade det.

Trygg i sig själv

Min Love är inte alls svartsjuk. Det kan nästan förundra mig ibland och jag kan nästan undra hur han kan vara så trygg i sig själv. Men det är såklart en fantastisk egenskap och något som är en förutsättning för det sexuella äventyr vi gett oss in på, som får ett nytt kapitel imorgon fredag. Han vet om sina svagheter, men låter de aldrig påverka den han är. Jag är heller inte svartsjuk, men har ändå närmare till dessa känslor.

Behöver inte vara perfekt

Jag beundrar Love för att han inte försöker eftersträva perfektionism. Han gillar detaljer med mig som i sin enkelhet och flummighet visar vem jag är. Som t ex att jag vågar testa saker han gillar men som jag egentligen inte vågar. Och det blir ofta långt ifrån perfekt, men jag vågade i alla fall. Friskt vågat hälften vunnet är ju min melodi och det kan bli halvtokigt ibland. Men det gör honom inget.

Kort och gott så älskar jag min Love! 🙂

 

Relaterade blogginlägg

88. Frikort – Ett valfritt ligg Det finns ju något som heter frikort. Dvs en, oftast hypotetisk, tankelek om vem i hela världen man skulle välja att få tillåtelse att ligga med om ma...
61. Sex sex sex. Hur mycket sex har vi egentligen? Efter de senaste inläggen här på bloggen där jag berättat om hur vi haft en trekant och fått orgasmer till höger och vänster, så känns det som att vi ...
7. Nyckeln till ett lyckligt förhållande En del kommer skruva på sig av besvär när de läser min teori, medan andra kommer le och tryggt luta sig bakåt när de hör samma teori. Även om alla är ...
28. Hitta den rätta? – Passion lika viktigt ... Tänk att du verkligen lyckats hitta den rätta och är förälskad. När tiden sedan går upptäcker du att den sexuella koden inte helt stämmer mellan er. M...
37. Mer sex om man plockar poäng hos varandra Just nu är jag väldigt trött, tre barn med allt vad det innebär, jobb för både mannen och mig, aktiviteter, fritidsintressen. Som för många andra förä...

21 reaktioner på ”74. Love – Min man och stora kärlek

 1. Det låter ju bra, det där! 🙂 Ganska många stycken passar väl in på mig också, och – hoppas jag – på många andra män som verkligen älskar sina kvinnor.

  Kroppsstrumpor, ja -det hade jag glömt bort att du skrivit om, och att vi tittat på. Kanske skulle testa en Nr 2 ändå…

  1. Ja kroppsstrumpa är så läckert 😉
   Nr 2 ser ju ut som ett vanligt raffset men är sjukt mycket bekvämare.
   Vad roligt att du kunde känna igen dig i många av egenskaperna och som du säger så är ju “icke svartsjuka” och “ta partnern som den är” egenskaper man hoppas många män…och kvinnor besitter. Tyvärr kanske det inte alltid är så dock…

  1. Jo men det är ju det det handlar om, inte att vara perfekt som människa…vet är det liksom.
   Jag gillar när folk vågar berätta om sina svagheter..och styrkor också. Alla har bådadera 🙂

 2. Hej!

  Jag tycker att det är mycket bra att du kan tala fritt om hur du känner dig själv och hur du känner dig tillsammans med din man.

  Ha en solig dag!

  PabloD – Soleado.se

    1. Helt rätt! Det finns saker jag tycker är tabu med sex och min man har sina tabun. Men om man inte pratar om dem så vet man ju inte varandras gränser och heller inte lustarna och igångsättarna.
     Ps: Nu har solen gått ner här 😉

 3. Ni verkar passa så bra ihop att man kanske kan säga att ni är som gjorda för varandra! Skönt också att inte behöva vara perfekt! (Det skulle jag personligen inte ens orka försöka att vara).

  1. Nej fy, aldrig 😉
   Just egenskapen att inte förstora en persons negativa sidor/beteenden (alla har dem) kan jag beundra. Vill man få en förbättring gör man ju inte det genom att klaga på det man inte gillar utan försöker få fram det på ett mer konstruktivt sätt. Ibland är det lättare sagt än gjort men min man klagar sällan på småsaker…
   Jag borde lära mig 😉

  1. Jo så känns det 😃
   Sen tror jag att även om man känner så måste man jobba på förhållandet, och inte ta något för givet. Ett bra förhållande från början är en jättebra förutsättning men håller inte om man inte underhåller det och ger det positiv energi på ett eller annat sätt 👍

 4. Så underbart att få läsa om hur fint ni verkar ha det. Så vackert med din uppskattning av din “kärlek”.
  Hjärtligt tack för att du så generöst delar med dig.

  1. Tack! Vi är ju som alla andra, irriterade på varandra då och då och förstår inte heller varandra alltid…men det är roligt att känna att jag beundrar min mans egenskaper. Och att man på något sätt kompletterar varandra 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *