Glimtar av Liw

Välkommen hit!

Här kommer ni att få se några glimtar av mig. Jag kommer lite då och då att lägga till nya bilder på mig själv här. Det kommer att vara mer eller mindre avklädda bilder som jag har stiliserat lite men som i övrigt visar mig precis som jag är.

Vänlig hälsning
/Liw

 

En första glimt av Liw.
Liw rengör ugnen

8 reaktioner på ”Glimtar av Liw

  1. Det här gjorde ju inte bloggen mindre intressant att besöka. Att dina bilder verkar hålla samma höga klass som dina texter är kanske inte förvånande men trots det imponerande! Tack!

    1. Tack det var roligt att höra! Det ramar väl kanske in allt lite bättre med bilder som komplement till alla texter…och kanske är det lite intressant att se vem som finns bakom orden 😉

      1. Det är verkligen ett bra komplement till en bra blogg. Många av dina trogna läsare, inklusive mig själv, är nog nyfikna på dig och för varje liten pusselbit man får vill man få reda på mer. Att det nu kan komma lockande bilder gör det bara mer spännande och att du verkar vara vacker skadar ju inte!

  2. Jag instämmer, det här känns som ett riktigt bra OCH efterlängtat komplement efter att ha följt dig och dina tankar via bloggen under en längre tid 😊 Och vackra bilder av ett par vackra bröst blir liksom aldrig fel, så tack!

    1. Tack tillbaka för läsandet och följandet 😃 Det värmer mycket med de som är återkommande och är engagerade och intresserade. Tack även för den kroppsliga komplimangen 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *