13. Fredagsmys för vuxna

Naken man håller om njutande kvinna

Fredagar bär med sig en förväntan av fredagsmys för både vuxna och barn, men förutsättningarna är inte alltid de bästa. I fredags var jag så trött, jobbet kräver verkligen mycket av mig just nu och just denna dag. Mensen har nyss passerat och det var över en vecka sedan vi fick till det förra gången. Jag kände tydligt hur dessa dagar utan sex gjort mig bekväm i min goa soffdel där jag följer alla dessa dejtingprogram just nu. Ja nästan varje kväll finns de där i tv rutan. Det är mysiga, endorfinfrisättande och feel-good-i-stunden-görande program.

Artificiellt kärlekspirr

Dessa dejtingprogram lämnar ett bekvämt kärlekspirr i mig utan att jag behöver kolla på eller prata med min andra hälft. Det är väldigt lockande att sjunka djupt ner i den där goa soffan för att få endorfinpåslaget. Och visst gillar jag denna kärlekskick i sinnet från tv:n för att närma mig min man fysiskt men det kan så lätt bli det raka motsatta också.

Sexklockan ringer

Men så kommer det där ljudet i huvudet igen. Sexklockan är tillbaka och ringer på ganska hög volym inne i mitt huvud. Fredagskvällen tillägnas på förhand tankemässigt till sex…efter att alla barn är tänkta i säng. Innan alla barnen är i säng en fredag har dock klockan hunnit passera 21.30 och det är först då det finns spelrum för fredagsmys för mig och mannen. Vid det laget visar sig tydligt två olika åsiktsfigurer på varsin av mina axlar. De drar åt helt olika håll kan jag tillägga. Utan klockan i huvudet hade resultatet i dragkampen blivit det motsatta till vad det faktiskt blev.

Fredagsmys med mannen i mig

Efter mycket om och men så blev det fredagsmys för oss i alla fall. Min man kom ganska omgående igång med att slicka mig och det var en härlig uppvärmning där jag bara kunde slappna av i min trötthet. Efter det var jag förvånansvärt igång. När jag tog på mig själv och min man samtidigt tog mig bakifrån kände jag att det var med hans kuk det var som skönast idag. Han pausade ibland och började med sina fingrar i mig men jag demonstrerade kroppsligt att det var skönare med han i mig, just i denna stund. Jag hade känslan ganska fort, att om vi fortsätter så här en stund kommer jag att komma.

Det “vanliga” är det ovanliga för mig

Att komma med min man i mig är extra speciellt för mig, kanske för många andra också. Det är mer vanligt att jag kommer när min man använder sina fingrar och jag tar på mig själv. Jag kommer nog bara 1/10 gånger med honom i mig. Jag undrar om min historia gör att det är så speciellt för mig att komma när vi har vaginalt samlag eller om många kvinnor upplever detsamma? Detta går dock i perioder, ibland är det lite mer frekvent med samlag när jag kommer.

Komma samtidigt

Att komma samtidigt som min partner är en annan grej. Det har hänt men det var länge sedan nu och har nog bara hänt cirka 5 gånger totalt. Det är inte lätt att tajma tycker jag och inget jag eftersträvar även om det är grymt häftigt när/om det sker. Det ska nog tilläggas att en bidragande orsak till att det nästan aldrig händer är att vi kör med avbrutna samlag och säkra perioder som preventivmetod och det omöjliggör ju i stort sett det där med att komma samtidigt.

Sex är något att fira

Som så många gånger förr får jag och maken firarkänslor efter vi haft sex och det brukar då bli en tallrik glass eller chips tillsammans. Att njuta av efterkänslan är pricken över i:et tycker jag. Jag kan än en gång summera hur mycket jag älskar fredagsmys! 🙂

Relaterade blogginlägg

68. Härlig semester-feeling Efter perioden av sexuell torka i början av semestern så fick vi till slut härlig semester-feeling. Och när väl alla hinder försvunnit och vi började ...
21. Test av Satisfyer Pro 2, den sugande klitorisv... För några veckor sedan så blev jag kontaktad av ett företag som heter Palora.se som undrade om jag skulle vilja testa en Satisfyer Pro 2. Det är en ny...
64. Sex under fotbolls-VM Fotbolls-VM är ju i full gång och nu börjar det ju bli riktigt spännande. Jag som inte är speciellt fotbollsintresserad i vanliga fall fullkomligt äls...
34. Sexuella fantasier – bortom alla gränser... Jag har precis avslutat en onanistund, i skrivande stund. I verkligheten säkert för några dagar sedan. Det var länge sedan jag onanerade och det blev ...
61. Sex sex sex. Hur mycket sex har vi egentligen? Efter de senaste inläggen här på bloggen där jag berättat om hur vi haft en trekant och fått orgasmer till höger och vänster, så känns det som att vi ...

19 reaktioner på ”13. Fredagsmys för vuxna

 1. Vilken härlig blogg! Vad fantastiskt att du faktiskt vågar skriva om något som är så otroligt naturligt för oss. Superbra inlägg! Kan bara säga att jag håller med dig om allt!
  Mer sex åt folket.
  <3

 2. Har man barn måste man ju ta vara på den tid som finns, men är man FÖR trött, så att man mest längtar efter att sova, ger inte sex så mycket tycker jag. När barnen var små tog jag ibland en tupplur tidigare på kvällen för att orka sex senare 😊
  Just fredagskvällar har vi numera mindre sex än andra dagar/tider men det beror ju lite på hur man jobbar och har tid. Jag älskar mest att ha sex på förmiddagen och tidigare på kvällen. Om vi är trötta kanske inte våra kroppar går igång som vi vill och då tar vi sexet en annan gång 😊

  1. Jag brukar också sova ibland på dagen för att vara piggare på kvällen för sex. Är jag supertrött går det inte alls men är jag bara lite “jag glider gärna ner i soffan trött” så blir jag oftast pigg när vi väl börjat ha sex. Sex på dagen är absolut bäst men dessa tillfällen växer ju inte på träd 😉

 3. Som för våran del så är barnen lite äldre.
  Och då är dom uppe lite länge så de är inte lätt att ha sex på kvällen.
  Plus att de har hänt flera gånger att den ena dottern har kommenterat att hon har hört oss ha sex
  Annars är de ju jobb och annat så de har tyvärr blivit mindre sex än när barnen va yngre.
  Ja gillar att skriva sexmeddelande till frun men tyvärr så är hon nästan aldrig pigg på att skriva tillbaka väldigt tråkigt tycker jag.
  För ja vill försöka att få igång hennes fantasi i sängen mer men de känns som hon inte vill de.
  Vi har pratat om de många gånger men ändå så händer de inget.

  1. Jag kan tänka mig att det blir svårare med äldre barn. Små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer 😉
   Ja det är kul med sexiga sms meddelande men alla är ju inte lika mycket för detta. Här är det nog mest jag som skickar när jag vill ha min man, men visst då svarar han ju 😉

   1. Precis ja håller med om små och stora barn.☺
    De är som ja vill jätte gärna ha en trekant tillsammans med två tjejer men men vet inte hur de blir med de tyvärr.
    Någon som är sugen hahaha.

 4. Vilken härlig blogg du har. Lite annorlunda med sex temat men det behövs kanske . Vi har en så tråkig syn på just det ämnet. Spännande 😊🌸

  1. Tack! Ja det är ju något de flesta gör, har sex, så många kan nog relatera till något av det 😉 Tyvärr skrivs det lite för lite i ämnet tycker jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *