Sex med ögonbindel

Bild som det står Dagens Fantasi på med en naken kvinna i bakgrunden

Fantasier finns runt omkring oss hela tiden och kan vara vad som helst, som tex sex med ögonbindel. Det gör det hela extra upphetsande, att alla har dem och visst är det ganska eggande att undra vad mannen eller kvinnan på bussen, i affären eller på jobbet har för fantasier just idag? Fantasier tar liksom aldrig slut och kan alltid förnyas med en liten annan nyans.

Dagens fantasi som ett nytt inslag på bloggen

Jag tänker från och med nu dela med mig av mina våta fantasier under kategorin “Mina fantasier“. De kommer dyka upp på sidan när som helst lusten och tiden finns. Det kommer att vara lite kortare inlägg med någon eggande bild eller filmklipp.

Varning för min Tumblr-blogg

De bilder och filmklipp ni kommer att se här kommer att vara ganska rumsrena och mer åt det sensuella hållet. Jag känner dock att jag vill ha möjlighet att visa mina fantasier lite mer ingående. Så det kommer jag att göra på Tumblr. Om du vill bli mer visuellt inspirerad av dagens fantasi, så kan du alltså varje gång gå in och kolla på Liws lust på Tumblr.

Men VARNING utfärdas för de som är känsliga. På min Tumblr-blogg kommer jag att dela en del bilder och filmklipp som är ren porr och väldigt heta. Så klicka inte in dig där om du är pryd eller är oförberedd på vuxet material. 🙂

Häftigt med ögonbindel på

Denna första fantasi har jag haft länge och den kittlar rejält. Att få ha sex och hånglas upp med ögonbindel på. Känslan att man är i en annan persons makt och händer är häftig och gör mig väldigt kåt. Som bilden nedan visar är det känslan att den andre har kontroll och vet vad han gör. För min del vill jag dock inte att han ska vara för dominant eller hårdhänt. Följande är ett inbäddat inlägg hämtat från min Tumblr-blogg.

 

https://liwslust.tumblr.com/post/170228097844/sinister38-detta-är-hett

 

Det är nog fler än jag som går igång på den här fantasin. Eller? 🙂

18 reaktioner på ”Sex med ögonbindel

 1. Det är extremt härligt att lämna ut sig till motparten och bara följa med. Vad händer härnäst. Man väntar med spänning och varenda sinne arbetar hårt för att kompensera synen. Jag gillar inte heller tanken på smärta, men en aning hårdare tag gör absolut ingenting.

  1. Ja precis så är det! Om man tar bort det starkaste sinnet så får ju de andra utvecklas desto mer 😃 Det är även så skönt att bara låta den andra ta beslut och att bara få vara mottagare och slappna av. Det är ju även väldigt spännande och sexigt 😉

  1. Precis. Lite ovant men befriande att inte ha samma koll på om barnen vaknar ☺️
   Man kan inte höra mer än det närmast med kyssar osv utan synens hjälp och får då släppa den kontrollen. Känseln blir definitivt också känsligare 😊

  1. Det kan jag hålla med om, upphetsningen i att inte veta vem som gör vad. Otroligt het fantasi! Det är en fantasi jag inte upplevt men som eggar mig helt klart 😉

 2. Jag går definitivt igång på samma fantasi 😊 Vanligaste scenariot är utan tvekan att min fru har ögonbindel och att vi efter en stunds lek får sällskap av en annan man som hjälper mig att ta hand om henne. Turvis och tillsammans. Blotta tanken på att få se hur henne slappna av och njuta utan att ha full koll på vad som ska hända näst och vem som tar henne är bara så triggande.

  1. Ja det är absolut en het fantasi för mig med, att ha ögonbindel tillsammans med två män. Att undra vems mun eller händer som gör vad och att då ännu mer förlora kontrollen av det som sker. Att ha en person man är helt trygg med tillsammans med det förbjudna inslaget av en mer okänds händer som testar sina “favorittrix” 😋

 3. Precis så 😉 Förresten, riktigt spännande drag att knyta samman Dagens fantasi med din Tumblr-blogg. Forskning har ju klart visat att man lär sig bättre genom att komplettera text med bilder 😊

  1. Tack! Ja jag är nog ganska visuell av mig (män sägs ju vara det mer än kvinnor men på den punkten är jag väl mer manlig isf 😛)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *